tiistai 25. maaliskuuta 2014

a mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions


♥ Tekstin otsikko osuu ja uppoaa. Mä uskon etten mene enää samana ihmisenä takaisin. Tai ehkä menen, mutta varmasti vielä elämänjanoisempana kuin lähtiessä, luultavasti sosiaalisempana ja ainakin paremman kielitaidon omaavana (tai no, this is the plan).


♥ Kalja. On mangon, kirsikan, suklaan, vadelman ja vaikka  minkä muun makuista. Mutta myös ihan perusbisse kuuluu nykyisin makumieltymyksiini, uskokaa tai älkää!


♥ Meitsie Antwerpenin Urban Outfittersin paskamerissa. Paskamer tarkoittaa hollanninkielellä sovituskoppia. Heheheh :---)


♥ Ennalta-arvaamattomat illat. Viikko takaperin lauantaina tapasin jyväskyläläistä tänne muuttanutta kaveria illallisen merkeissä, ja lopulta päädyimme kahden uuden suomalaisen tuttavuuden kanssa maailman cooleimpaan asuntoon juomaan punkkua lattialla ja ihastelemaan maisemia kämpän katolta. Vaikka joskus väsyttää tai on darra, niin oon oppinut ettei yhtäkään tilaisuutta kannata heittää hukkaan, koska elämä on täynnä yllätyksiä silloinkin kun ei välttämättä jaksais.


♥ Uudet paikat. Vasta toissaviikolla ymmärsin, miten kaunis puisto aivan meidän kotikadun varrella pensasaitojen takana avautuu. Rakennus on eräänlainen kulttuurikeskus nimeltään Botanique. Sisätiloissa järkätään usein konsertteja ja huomenna sopivasti mun eka keikka täällä: MØ!


♥ Tää ei kyllä ansaitsis sydäntä, mutta flunssa. Mulla tuppaa aina olemaan sellaista inhottavaa viikkoja kestävää puolikuntoisuutta ilman kuumetta kuitenkaan. Pitihän se arvata, että liian vähäiset yöunet ja jatkuva hummaaminen kostautuu. Mutta ei muuten kurkkukipuun hunaja, inkivääritee taikka strepsilsit auttanu. Sen sijaan vodkashotit auttoi. Hmm..


♥ Brysseli. Ei tämä kaupunkina varmastikaan mikään maailman spessuin ole, mutta minä viihdyn täällä. Onhan täällä kuitenkin kevät kaks kuukautta suomea edellä ja ilmassa tuoksuu vohvelit. Ja tiedän, että täällä on vielä paljon suloisia kuppiloita, tunnelmallisia ravintoloita ja kiinnostavia putiikkeja, joissa en ole vielä päässyt käymään! Ja taatusti lisää kauniita taloja, joita en vielä ole päässyt postaamaan instagrammiin!


♥ Hahahaha, ihmeiden aika ei ole ohi! Ne, jotka seuraavat instagrammissa ehkä tajuaa mistä puhun. Tai sitten ei. Tämä ei suinkaan ole ainoa, mutta taatusti ainoa julkaisukelpoinen muisto perjantai-illasta.


♥ Sunnuntaikahvit. La Fontainas oli mulle uusi tuttavuus, jonka bongasin alunperin jostain blogista. Joskus kannattaa nähdä vaivaa etsiäkseen muiden suosittelemia paikkoja, ettei aina tarvitse pettyä astuessaan sisään johonkin hämyiseen kapakkaan. Vastaavanlaisia hyviä vinkkejä oon löytänyt esim brunssipaikkoihin, ravintoloihin ja muihinkin kahviloihin.


♥ Parhaat bileet eivät aina jatku baariin asti, sen sijaan voi löytää itsensä keittiöstä laulamassa Oasiksen Wonderwallia aamuviiteen asti. Yksi istui ostoskärryssä ja yksi söi raakaa spagettia. Tanssittiin vielä hetki uusien, yhteisellä panostuksella sponsoroitujen kaiuttimien kunniaksi, sitten painuin onnellisena pehkuihin.


♥ Kaupungin valot, meidän parvekkeen alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti